Warning: Creating default object from empty value in /var/www/mindunited.dk/public_html/wp-content/plugins/codeless-framework/admin/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Om Mind United – Mind United

Det første skridt til at nå nye ambitiøse mål er beslutningen om at gøre noget andet.
Langt de fleste gode ideer dør på ingen eller ringe handling.

Mind United

Mind United er startet i 1999. Vi er en konsulentvirksomhed med speciale i at få mennesker til at handle.

I vores måde at arbejde med kunder på, tænker vi altid kundeudbytte ved at bygge bro mellem strategi på den ene side samt taktik og eksekvering på den anden side. Vi sætter stor pris på en direkte og ligefrem dialog med det klare sigte at skabe en effektiv adfærdsændring.

Med andre ord, siger vi kun ja til kunder, hvor vi er sikre på at vi kan gøre en reel forskel.

Det vi søger er ambitiøse kunder med ambitiøse planer. Kunder, der vil blive bedre til at differentiere sig. Der er udfordret på at sælge værdi. Har svært ved at forecaste korrekt. Eller bare har svært ved at få gjort det i ved i burde gøre.

Mål og Mission

Målet

Vi skal i samarbejde med vores kunder finde den adfærd i organisationen, der får vores kunder i mål.

Missionen

Vi hjælper markedsorienterede virksomheder og alle former for sælgende medarbejdere til at blive dygtigere og til at træffe beslutninger om konkrete handlinger. Vi udarbejder succesopskrifter til og med vores kunder, som nemt kan oversættes til handlinger.

Morten Helbo

Mit navn er Morten Helbo. Jeg er direktør for Mind United. Jeg har de seneste år arbejdet som Director i Deloitte og salgsdirektør i arvato Finance.
Det har givet mig noget erfaring i at sidde på den anden sidde af bordet, og har hjulpet mig til at skærpe hvad det er Mind United kan.

Jeg startede Mind United i 1999, hvor jeg blandt andet faciliterede salgskurser. I dag arbejder jeg med at oversætte strategi til handling. Jeg har i for høj grad oplevet, at mange medarbejdere ikke handler på det de burde, og derfor ikke når det de burde. Det jeg kan, er at udvikle effektive adfærdsændringer, der gør virksomheders medarbejdere hurtigere, bedre og stærkere til at nå deres målsætninger.